Τρόποι Πληρωμής

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα πληρωμής με τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή BOXNOW (βλέπε εδώ). Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας courier, μόλις σας παραδώσει την παραγγελία σας. Τα έξοδα αποστολής μέσω courier είναι 3,20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) .

Στην περίπτωση της αντικαταβολής είναι 4,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)

Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις κάρτες  (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express.

Τα στοιχεία των καρτών και η πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας, εισάγονται και επεξεργάζονται στο Aσφαλές Hλεκτρονικό Περιβάλλον της ΕUROBANK και δεν αποστέλλονται ή αποθηκεύονται για οποιαδήποτε χρήση στην ιστοσελίδα μας.

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σε έναν από τους  τραπεζικούς λογαριασμούς επιλέγοντας στο Καλάθι “Άμεση Τραπεζική Μεταφορά” και στο βήμα αυτό θα εμφανιστούν οι “Αριθμοί Λογαριασμού”.

Στην κατάθεσή σας πρέπει να αναγράφονται ως αιτιολογία το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς και  ΑΡΙΘΜΟΣ της ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σας.

Αφού γίνει η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας, θα πρέπει να μας στείλετε με email το αποδεικτικό κατάθεσης.

Εάν η κατάθεση του ποσού δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών, τότε η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Τα έξοδα για ηλεκτρονική μεταφορά από άλλη τράπεζα, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Μετά την κατάθεση του ποσού, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email: info@theperfectparty.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά σχετικά με την κατάθεσή σας στα τηλέφωνα: 2112145092 – 6942634067.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Τροίας 4, Νέα Σμύρνη, 17121, θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή/και με email μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση. Μετά το πέρας 5 ημερών και εφόσον δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας μετά τις 5 ημέρες, παρακαλούμε ενημερώστε μας ώστε να κρατήσουμε σε αναμονή την παραγγελία σας μέχρι την ημέρα την οποία επιθυμείτε να την παραλάβετε.

Εάν είστε πελάτης Χονδρικής,  επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2112145092 – 6942634067.